Da jeg flyttede, måtte jeg stoppe med at ryge, og starte at bruge min e cigaret med e væske

Vant til at ryge indenfor

Jeg er 18 år, og har røget fast i snart et år. De første par måneder røg jeg ikke derhjemme, da mine forældre ikke vidste det, men da jeg fik min egen lejlighed, begyndte jeg at ryge indenfor hver dag, og mine forældre vidste nu, at jeg røg. Jeg boede i min lejlighed i et par måneder, og fandt da, noget billigere at bo i, og da jeg var på SU var det den bedste løsning for mig. Jeg flyttede, men i den nye lejlighed, måtte man ikke ryge cigaretter indenfor.

e cigarette Ingen rygning i den nye lejlighed

Da jeg var flyttet ind i min nye og billigere lejlighed, havde jeg nu mere råd til cigaretter, men jeg måtte dog ikke ryge indenfor. Da det var sommer, var det ikke det store problem at gå udenfor at ryge. Når jeg havde venner og familie på besøg, satte vi os ud på terrassen og nød vores cigaretter der. Men da det blev vinter, synes jeg, at det blev for koldt til at sidde eller stå stille udenfor at ryge.

 

Startede med at bruge min e cigaret med e juice i, inde i lejligheden

 

Jeg havde en e cigaret i forvejen, og den begyndte jeg at bruge indenfor. Det sætter sig nemlig ikke på overflader og i stof på samme måde som almindelige cigaretter gjorde. Jeg brugte min e cigaret, og når jeg løb tør for e væske købte jeg bare noget nyt. Det gode ved væske i en e cigaret, er også at man kan få stort set alle slags smage. Jeg fyldte bare væske ned i min e cigaret, og sugede i den, og så kunne jeg ryge cigaretter, når jeg var på besøg ved mine venner og familie, eller gik en tur, hvor det ikke var så koldt.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.