De første erfaringer med proteinpulver

proteinpulver Da jeg for første gang bestilte fem kilo proteinpulver, så glædede jeg mig helt vildt til at få det hjem, http://www.bodylab.dk/. Det forholder sig nemlig sådan, at lige siden, at jeg har haft lyst til at bruge proteinpulver, så har jeg haft meget svært ved ikke at bruge for meget af det. Det forholder sig nemlig sådan, at jeg syntes at proteinpulver smager så godt, at jeg slet ikke kan få nok af det. For alle der har prøvet at smage rent proteinpulver, så vil de fleste også give mig ret i, at det er som en slags kamel eller måske tyggegummi.

Det er altså meget sjovt at snaske lidt i, og efterhånden så bliver det stille og roligt opløst. Det der så sker, er altså så at du bruger dette proteinpulver som slik til sidst. Det var det som gik galt for mig. Når jeg sad ved min computer så spiste jeg altid en masse proteinpulver. Tænk på at jeg havde en dunk med fem kilo proteinpulver, så jeg lagde slet ikke mærke til hvor meget jeg rent faktisk spiste. Desuden så passede jeg jo stadigvæk min træning ved siden af, så det kunne virkeligt ikke skade mig.

Sikker på proteinpulver

Jeg følte mig altså ret selvsikker på det her proteinpulver, og jeg var virkeligt glad for min jordbær smag. Det var nemlig sådan, at det er min ynglings frugt, og lige siden at jeg fandt ud af hvor godt dette proteinpulver smagte, så har jeg altså spist det ligesom slik. Jeg ved ikke helt om det er en god ide. Der er dog ingen tvivl om, at jeg virkeligt har været glad for at kunne gøre dette, og der er ingen tvivl om, at jeg også får meget svært ved at stoppe med at spise proteinpulver igen. Det er dog også lige meget for jeg elsker at træne.

 

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.