Det er vildt sjovt at tænke på at vi kan få alt den strøm vi har lyst til fra solen

Det er vildt sjovt at tænke på at vi kan få alt den strøm vi har lyst til fra solen hvis vi bare sætter nogle plader op der på en eller anden måde kan tiltrække energien fra den. Jeg er ikke selv ekspert i solcelleenergi, så jeg kan ikke forklare dig HVORDAN de ”magiske” solceller kan tage solens lys og ændre det til energi i dit hus, men jeg kan dog forklare dig lidt om hvorfor JEG mener at det er den bedste løsning for at få miljøvenlig energi, istedet for at bruge et oliefyr.
For det første er det super smart. Og det virker på en måde også lidt science fiction agtigt at trække energi direkte fra solen, og som en science fiction fan er det lige noget for mig!
Udover at det bare er vildt smart er det også billigere i det lange løb at have solceller, da energien ikke koster noget efter du først har købt pladerne, og hvis man har energi tilovers bliver det  automatisk solgt videre via en fradragsordning.
Hvis du ikke  er solgt endnu er der selfølgelig også det at det bare er meget bedre for miljøet at bruge solcelleenergi, da du sparer 3 til 5 TONS Co2 ved brugen af det. Hvis vi alle sammen brugte solcelleenergi ville vi virkelig kunne gøre en stor forskel for miljøet. Og vi ved jo allesammen at det er ret vigtigt.
Desuden kan man nu også købe solcelleplader i forskellige farver så de passer bedre til ens hus, da det jo langtfra er os alle sammen der synes at sorte plader er det fedeste der findes.  Så hvis du synes disse ting lyder som noget for dig, så synes jeg du skal tænke på at finde ud af lidt mere om solcelleenergi, og virkelig overveje at købe nogle solcelleplader.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.