Du vildeste bolcher

Det er jo ret vildt at tænke på, og jeg håber altså helt klart også, at det før eller senere ender med at gå op for dig, at det faktisk ikke altid er lige nemt at forstå, at du skal have de bedste bolcher til at starte med, og at en del af smagen er at huske den lange kamp til de bedste bolcher. Det er altså fordi, at man oftest er nødt til at kæmpe en lang kamp, for at få fat i de bedste bolcher, at det simpelthen ikke ville være den samme smag, hvis man ikke havde kæmpet så meget for den. Det er altså ret vildt, men jeg er ikke desto mindre sikker på, at det helt klart har været med til at gøre, at det i dag er svært at takke nej til bolcher. Jeg tvivler jo altid på, om jeg ren faktisk har smagt de bedste bolcher, og det har jeg typisk også, men det sker alligevel, at jeg falder over nogle bolcher som lige i sekundet giver mig den følelse jeg har brug for. Det er altså nok det fedeste ved bolcher, og blandt andet også grunden til at jeg selv er så vild med at spise så mange bolcher som jeg rent faktisk gør.

Spisning af bolcher

Det er jo svært for mig, ikke at få lyst til at spise en masse bolcher, og jo flere jeg rent faktisk spiser, jo bedre ender det også altid med at blive for mig i sidste ende. Det er jo nok noget af det der også gør, at jeg den i dag, selv som en ældre herre, stadigvæk er helt vild med bolcher, og ikke kan se, at jeg ikke også skulle være det samme i fremtiden. Det er jo helt klart sådan, at jeg den dag i dag ikke kan sige nej til gode bolcher.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *