E cigaretter i 2012

Der er sket vanvittigt meget inde for ecigaret industrien. Jeg startede med at dampe i 2012, og idag har vi 2015. Det er 3 år og ja den er god nok. Det var et nytårsforsæt, der gjorde jeg gik i gang med mit rygestop. Min ven Petar Hansen var allerede stoppet med at ryge ved hjælp af en e cigaret. Jeg stoppede også relativt nemt. Det var dog slet ikke den samme type e cigaret som dem man finder i dag. I dag snakker man mods, og man kan vælge mellem 1000 forskellige smage, som du for eksempel kan se her hos e cigaret forhandleren Xsmoke.

Der er få mekaniske fejl ved ecigaretterne betragtet som et stykke elektronik idag. Det er langt mere behageligt at dampe på disse nye e cigaretter.

E cigaretter like in 2012

E cigaretter i 2012 var ikke som i dag. Det var nogle små gnallede tingester som knækkede blot man kiggede på dem. Og luftkanalerne virkede ikke halvelen af gangene, hvilket gjorde at de var nærmest umulig at dampe på. Det var også e cigaretter der kun havde en styrke, og det var ofte ikke en særlig god e-juice. I bund og grund var det noget værre hø. Det sagt så stoppede jeg med at ryge i 2012, og selv om det jeg damper i dag er af så meget bedre kvalitet, så mener jeg, at det “hø” af e cigaretter de havde dengang faktisk var gode nok for os og andre, som allerede stoppede med at ryge dengang.

Jeg er glad for at ryge e cigaretter anno 2015. De er trods alt noget bedre. Men revolutionen inden for e cigaret teknologien skete meget tidligere. Det var her det blev muligt at stoppe på e cigaretter. 2012 var året hvor jeg blev damper istedet for ryger, og derfor er jeg overbevist om at selvom det vi har i dag er godt og bedre, så var e cigaretter anno 2012 det vi havde brug for.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *