Energitømreren samarbejde med outrup vinduer

Ældre kvinde vil have nye vinduer

På plejehjemmet i den lokale by, bor Erin, som er en dame på 87 år. Hun kom med det forslag, at de kunne få nye vinduer, som var større, da hun godt kunne lide at kigge ud af vinduet i lang tid af gangen, og det vidste hun, at der også var andre fra plejehjemmet der kunne. Plejehjemmet syntes at det var en god idé, og de fik fat i Energitømreren få at få lavet de nye vinduer.

vinduer

Erin var glad for outrup vinduer

Da tømrerne kom, satte de de nye vinduer i, og det var nu en stor rude, i stedet for et lille vindue. Tømrerne brugte outrup vinduer da de er af god kvalitet, og de er energimærkegodkendt. Alle på plejehjemmet var glade for de nye vinduer, hvor de nu kunne nyde de smukke omgivelser, som plejehjemmet lå i.

De andre plejehjem

Da de andre plejehjem fra byen hørte om de nye outrup vinduer, ville de også gøre det samme for deres beboere. De ældre mennesker samt personalet blev alle glade for den nye måde, det hele så ud på. Nu kunne de ældre følge med i vejret, og hvad der skete udenfor. Mange af de ældre fra plejehjemmet var blevet meget gladere, da de ikke følte sig så indelukkede nu. De kunne se udviklingen på haven, mellem årstiderne, og holde øje med hvornår deres venner og familie kom og besøgte dem. Der var mere lys inde på deres værelser, og det var de alle meget glade for.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *