Gør Arnold kunsten efter med weight gainer

Var han ikke bare en action-helt?

Siden jeg var lille og så Conan for første gang, så har Arnold Schwarzenegger været mit største idol! Det kan godt være, at filmen er ufattelig ringe, men da jeg var lille, da syntes jeg han var sej, og det er ærlig talt noget, jeg har holdt fast i. Da han senere hen lavede film som Terminator og Predator, blev jeg kun endnu mere begejstret for ham. Han var en vaskeægte action- helt, der ikke bestilte andet en vise verden, hvor super sej han var på det store lærred. Da jeg så en dag fandt frem til, at han før sin tid som skuespiller var professionel bodybuilder og havde vundet Mr. Universe adskillige gange, så fik han kun flere pluspoint. weight gainerJeg begyndte pludselig selv at efterstræbe det, at havde en fast og muskuløs krop – dog ikke i samme omfang som den tidligere Mr. Universe. Jeg begyndte derfor at træne heftigt og når jeg ikke beskæftigede mig dette, så slugte jeg hans bog omkring bodybuilding, da jeg mente, at man lige så godt kunne tage ved lære fra den bedste. Jeg trænede og trænede og kom efterhånden i en imponerende god form, der virkelig kom bag på mig selv. Dog var det lidt som om, at jeg kunne komme videre derfra lige meget, hvad jeg gjorde. Jeg måtte derfor søge efter hjælp et andet sted end hos Arnold.

 

Weight gainer gjorde tricket

I træningscenteret fik jeg hevet en af de lokale fitnessinstruktører til side, så jeg kunne forhøre mig om, hvad jeg skulle gøre. Han fortalte mig, at han godt havde bemærket, at jeg kæmpede en brav kamp i motionscenteret og han havde bestemt respekt for min viljestyrke. Han sagde efterfølgende, at hvis jeg ønskede at blive større, så ville det eneste rigtige være at begynde på at indtage weight gainer. Jeg tog straks hans ord til mig og sprang derfor i weight gainer, skønt at dette produkt ikke var noget Arnold omtalte. Arnold Schwarzenegger er fortsat mit helt store idol, men i lige den periode, var jeg glad for at søgte råd et andetsteds fra, da jeg nu er fuldt ud tilfreds pga. weight gainer.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *