Guide: anledninger man kan spise pandekager til

Alle elsker pandekager. Det må være et faktum vi ikke kan komme uden om. Men til hvilke anledninger kan man servere dem? Børnefødselsdagen, det er klart. Men til mors 60-års fødselsdag? Herunder finder du svaret på hvornår og for hvem du kan servere pandekager.

Hvornår spiser man pandekager?

Årets pandekagedag er selvfølgelig den mest oplagte dag at servere pandekager. Det er altid tirsdagen efter fastelavn. Så den er nem at huske og er verdens bedste undskyld for, at lave lækre pandekager på en hverdag. Men der er mange flere anledninger, man kan spise pandekager til. Søndags pandekager er også en ting. Så har i ikke allerede en tradition om, at spise pandekager om søndagen? Så burde den helt klart starte fra på søndag. Skal i have gæster fredag aften? Så går man heller aldrig galt i byen med pandekager med is. Det kan både store og små lide og må siges at være en sand klassiker.

Pandekager over bål kan virkelig også noget. Lav en pandekagedej hjemmefra. Køb chokoladesovs og flødeskum på dåse og tag ud i det blå. Find den nærmeste bålplads og nyd jeres lækre pandekager. Mad lavet udendørs – specielt over bål, det er bare noget specielt.

Derudover er der vist ikke en eneste fest eller fejring, hvor man ikke kan servere en god omgang pandepager. Skal i holde noget til morgen/formiddag, så lav små tykke pandekager og server dem med en god og lækker sirup. Skal i holde en festlig begivenhed om aftenen så lav de store tynde dessertpandekager og server dem med is og frisk frugt. Det vil alle jeres gæster elske jer for.

Mangler du en god opskrift på pandekager?

Pandekagerne falder selvfølgelig kun i god jord, hvis de er lækre. Der findes utallige af opskrifter derude og det kan være svært, at finde en rigtigt god en. Så har du ikke allerede opskriften på perfekte pandekager kan du finde den online.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *