Guide: sådan gør din bolig klar til vintersalg

Skal du gøre din bolig klar til et vintersalg? Så læs med herunder, hvor du får en guide til, hvordan du gør din bolig 100 procent klar til vintersalg. Det kan garanteret gøres både lettere og billigere, end du tror!

Udendørsmaling

Vinterkulden er hård mod boligfacader. Her er der især tale om malede boligfacader. Ønsker du at gøre din bolig klar til vintersalg, er det derfor en god ide at prioritere udendørsmaling og facademaling af din bolig. Har du ikke et stort budget, kan du sagtens finde et stort udvalg af billig maling. Læs mere her!

Udendørsbelysning

Som du garanteret allerede ved, er vinteren en mørk tid. Skal du derfor sælge en bolig i denne mørke tid, er det vigtigt, at du prioriterer belysningen. Her er der især tale om udendørsbelysningen. Boligfacaden er det første, potentielle købere ser, og det er derfor enormt vigtigt, at den fremstår lys og velholdt. Der er flere forskellige muligheder, når det kommer til udendørsbelysning. Du kan opsætte små spotlys på selve boligfacaden, men du kan også vælge at opsætte lamper i forhaven. Her gælder det blot om at være kreativ!

Udendørsplanter

En af grundende til, at mange finder vinteren trist, er, at bladende falder af træerne og planter visner. Ønsker du ikke at dette skal påvirke dit boligsalg, er det vigtigt, at du husker at fjerne de døde træer, planter og blade. Dette er ikke kun flot for en potentiel køber, men giver også et indtryk af, at boligens grønne arealer er lette at vedligeholde. Når potentielle købere træder ind i boligens varme indre, kan du sætte en frisk buket blomster ud. På denne måde bringer du liv ind i boligen, selv når der er dødt og koldt udenfor. 

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *