download (1)

 

 

 

 

 

 

 

Vi sad hjemme og her ville min datter gerne have en ny sut. Herefter undersøgte jeg marked for forskellige tilbyder af personlige sutter på nettet og fandt frem til byhappyme. De tilbyder en lang række af produkter som kunne være interessante for jer om forældre eller har et forhold til en baby hvor en gave ville gøre sig gælden.

Det er helt sikker en god gave at give til en baby i fødselsdagsgave eller julegave. Det vil helt sikker give mange ekstra point hos babyens familie hvis man ofre lidt på at personliggøre gaven. Man kan sige hvis man er onkel eller tante vil det være en af de bedste gaver man kan give og se smilet og forældrene og barnet er uvurderligt. Det har været vidunderligt at handle hos www.byhappyme.com/dk, servicen og produkt viden hos servicemedarbejderen har været meget hjælpsom.

Men tilbage til vores familie min datter har i hver faldt været meget glad for produkterne og vi ser frem til at handle hos dem igen, når der igen skal opgraderes i babyudstyrs kategorien. Min erfaring med at give gaver som er personlige gaver har været yderst positive, en episode fra da jeg gav en gave til min bedste vens datter, var hvor glad og hvor personligt hendes mor modtog gaven.

Hun sagde super ide med navne gravering og et logo på sutten og hun har stadigvæk gemt den til den dag i dag. Vi håber det kan inspirere jer til at købe gaver som er mere personlige, for det gør virkelig en forskel at man har gjort en indsat for at finde en gave som matcher dem, uden de vidste det, hvilket betyder de tager det meget personligt. Anbefalingen er i burde tage jer tid til at gå ind på byhappyme hvis i leder efter en gave eller et produkt til ens barn.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *