Jeg er sikker med en alarm uden abonnement

private alarmMin mand har beskyttet mig

Jeg har aldrig haft brug for en alarm, for min mand har altid beskyttet mig. Han har altid været meget stor og pumpet, og de tidligere gange vi har haft indbrud, har han klaret ærterne på egen hånd. Jeg har altid være meget stolt over ham, og det har jeg ikke været bange for at fortælle til enhver. Han er meget stærk. Her for noget tid siden gik vi dog fra hinanden, og jeg skulle nu til at passe på mig selv. Det havde jeg meget svært ved i starten, og sommetider vågnede jeg op midt om natten badet i sved, og så kunne jeg ikke falde i søvn igen af bar frygt. Det var forfærdeligt. Jeg begyndte både til psykolog og healer for at ordne min skræk, men dette hjalp overhovedet ikke. Der måtte andre midler i brug. Min mor foreslog mig, at jeg burde sikre huset, og dette gjorde jeg så. Jeg købte en alarm uden abonnement og fik den installeret i huset af en nydelig ung mand. Nu skulle jeg prøve at sove i huset.

 

En alarm hjælper på søvnproblemer

De første par nætter var ganske forfærdelige. De hjalp overhovedet ikke. Jeg kunne først falde i søvn, efter at en tyv havde været her. Han var kommet midt om natten og var gået ind i huset. Fem minutter efter at han var kommet ind, havde politiet stået i min indgang og havde taget tyven på fersk gerning. Politiet informerede mig om, at jeg var sikker, så længe jeg havde alarmen. Siden den dag har jeg sovet som en sten hver dag, for nu føler jeg mig tryg hver nat. Det bedste ved alarmen er, at den også virker hvis der ikke er strøm. Det er jeg meget glad for.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *