Kostumer i hverdagen

Til hverdag kan man godt gå og kede sig lidt, hvis man f.eks. har børn. De larmer og skriger, og det er et helvede en gang i mellem. Derfor er det godt at have lidt kostumer til hverdagen, når der ikke er fest. Så kan man gå og klæde sig lidt ud, og have det lidt sjovt med at skræmme sine børn fra vide og sans, hvis man f.eks.kostume2 klæder sig ud i kostumer af skrækindjagende figurer. Så begynder de at skrige, og man kan siden hen tage sit kostumer af og komme ud og trøste dem, og klappe dem på hovedet og sige, så så, der sker jo ikke noget. Og så virker man til at være en god forældre, og det er jo i virkeligheden det alle drømme om. Det kan godt tage lang tid at oparbejde sådan en rolle, men kostumer hjælper mig meget til at gøre det.

Gode erfaringer med kostumer på nettet

Det er bare alletiders. Jeg har engang klædt mig ud som en børnelokke, og så har jeg holdt ude foran mine børns børnehave. Når de har fri, og de skal hentes, men de ikke gider med, så kommer jeg og henter dem, dytter jeg og råber til dem, at de skal komme ud og få slik og cola. De er lidt betænksomme, men så råber jeg, at der ikke sker noget, og så kommer de. De sætter sig ind i bilen, og jeg siger: for fanden, nu er i blevet lokket i unode igen! Hvor mange gange skal jeg sige, at I ikke må køre med fremmede folk, der tilbyder slik og cola. Nu har I bare at drikke alle 10 liter cola, så I kan mærke hvor usund det er. Og så kan I huske på det til en anden gange. Det er meget vigtigt.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.