Lyoness – hvor og hvornår?

Golfens oprindelsessted

Man mener at golfen begyndte at tage fat omkring starten af 1400-tallet. Her begyndte det i Skotland, hvor mange af de skotske soldater begyndte at spille sporten. Mange mener, at der er set lignende golfspil i Holland og Belgien før man så det i Skotland, men med de regler man kender til i dag, er det spillet fra Skotland, der matcher bedst. Den skotske konge omkring perioden forbød spillet i 1457, da han var bange for, at hans mænd ikke ville øve sig i bueskydning og sværdkamp. England truede med at angribe Skotland, og det var derfor, han var bange for sit lands sikkerhed. Mændene tog dog ikke forbuddet til sig, og de fortsatte derfor med at spille. I 1502 blev forbuddet dog også ophævet. Herefter bredte spillet sig til resten af Europa, og dette var starten på golfens popularitet.

Lyoness Open

I dag kender endnu flere til golfspillet, og det er blevet en anerkendt verdenssport. Der afholdes flere og flere turneringer, og en af disse turneringer er blandt andet Lyoness (Læs mere her: http://www.venturecuplab.dk/lyoness-open/ )Open. Den afholdes hvert år omkring juni måned, og den er en mindre turnering for mænd på European Tour. Den bliver hvert år afholdt på Diamond Country Club, der ligger cirka 35 kilometer fra Wien i en by, der hedder Atzenbrugg.