Min far tog kreatin inden et stort løb

 

Mit første store løb

Da jeg var en lille gut på omtrent de 6 år, kan jeg huske, at min og far tog mig med til mit første store cykelløb. Dette cykelløb var ikke, hvilket som helst cykelløb, da det udover at være stort og internationalt, så deltog min egen helt, ergo min far, ligeså i det. Min far var en velkendt cykelrytter, der havde ry for ikke at kunne deltage i nogen løb uden at høste præmier. Det var dog ikke altid tilfældet, men han gik altid fra et cykelløb med gode resultater. Det var også lettere for ham at skabe resultater, nu når han primært deltog i etapeløb. Min far havde interesseret sig for at cykle lige siden han var lille og var nu gået hen og blevet en anerkendt sportsmand. I den alder så jeg ufattelig meget op til ham og ønskede selv at blive en dygtig cykelrytter, der kunne hente lige så mange præmier hjem, som min kære far. Men nok om det. Jeg var så spændt på dette løb og fik det nærmest helt dårligt fordi jeg var så spændt! Der var cykelryttere over det hele, med deres dyre cykler og tætsiddende dragter. Jeg forbandt lidt med superhelte, og et eller andet sted, så var det også de eneste helte jeg havde brug; specielt fordi de var ægte!

 

Da han tog kreatin

kreatin pulverDer var pludselig ikke særlig langt tid til start, og efter han havde varmet op, så kom han hurtigt hen til os, så vi kunne ønske ham held og lykke. Lige inden han skulle til at gå hen til startfeltet bemærkede jeg, at han rodede med noget besynderligt pulver, som han blandede op med juice. Til en start tænkte jeg blot, at jeg også havde lyst til juice, men efter noget tid, tog min nysgerrighed overhånd. Jeg blev nødt til at vide, hvad det var, så jeg spurgte min mor. Hun fortalte mig, at det var et slags lykkebringende ritual, han altid gjorde inden et stort løb, hvilket ikke var nok til at tilfredsstille min nysgerrighed. Til sidst gav hun op og sagde, at det var noget, som hed kreatin.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *