Min uheldige dag med mormor, dækapparat og vinduesvisker

Lån af mormors bil

En dag skulle jeg låne min mormors bil, og jeg tog derfor bussen ud til hende. Da jeg kom, bad hun mig hjælpe hende med at komme på skadestuen. Min mormor var nemlig væltet ude i badet og havde slået hovedet ind i fliserne. Hendes syn var blevet dårligt, og hun var derfor blevet meget bekymret for sit eget helbred. Jeg aflyste derfor min aftale og kørte af sted med hende. Da vi ankom til skadestuen, skulle hun straks indlægges, og da hun havde fået en seng, bad hun mig hente nogle af hendes ejendele i hendes bolig. Da jeg skulle køre ud fra skadestuens parkering, punkterede det ene dæk, og jeg måtte derfor køre til et mekaniker værksted.

 

autolift På værksted to gange

Da jeg endelig fik hjælp på værkstedet, fandt jeg ud af, at bilen også skulle have skiftet alu fælge, da de var helt slidte og nærmest var gået i stykker. Jeg blev meget forbavset over, at mormor ikke selv havde fået det tjekket, og jeg bad derfor mekanikeren om straks at ordne det. Jeg skulle nok betale. Han introducerede mig derfor for deres dækapparat, der skulle løsne dækkene fra alu fælgene. Maskinen var faktisk meget smart og inden for kort tid, havde han løsnet dem alle sammen og sat dem på nye fælge. Da han havde ordnet det hele, og bilen var køreklar, kunne jeg endelig hente mormors ting og bringe dem hen på hospitalet. Da jeg skulle køre fra mormors hjem igen, røg en af vinduesviskerne af, og jeg kunne derfor igen køre til mekanikeren. Her blev jeg mødt af den samme fyr, og han smilede af min ulykke. Herefter spurgte han om mit nummer. Dagen var alligevel ikke helt dårlig. Da jeg endelig kom hen til mormor, fortalte jeg hende om min dag, og hun kunne ikke lade være med at grine. Det kunne jeg heller ikke.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *