For en uge siden var jeg lige en sviptur nede og spise i på en restaurant i Kødbyen sammen med en veninde.

Her blev jeg konstant passeret af folk på el løbehjul til voksne og vejene var fulde af el-cykler. Først blev jeg lidt oprevet og vidste ikke helt hvad de her ting gik ud på og hvorfor det var sådan! Hvordan kunne de have råd til at købe de her nye el løbehjul, og var de egentlig nemme at køre på.


Jeg noterede mig hurtigt at de fleste el-løbehjul hed Lime, Wind, Circ eller Voi. Inspireret af de unge mennesker tænkte jeg, at hvis de kunne så kunne jeg i hvert fald også! På min mobil fandt jeg en app altså et program til mobilen. Så jeg tog mobilen og søgte på Lime kampagnekode, som var den app eller applikation jeg havde fået ind på min telefon.


Det tog ikke lang tid så kørte jeg gratis rundt på et elektrisk løbehjul, da rabatkoden fungerede præcist som den skulle. Der er flere steder på nettet hvor de havde rabatkoder til el-løbehjul men der hvor jeg fandt en oversigt over bonusser og rabatter, der var der også en del andre interessante rabatkoder du kunne anvende. Det er nok ikke den måde jeg vil bruge til daglig, men på ture til København downtown kan det stærkt anbefales!

Med de små “ombord”

Det er egentlig ikke rimeligt at de små pus altid skal være ekskluderet fra de her spændende ting! Noget af det fine ved at have sin familie er at gøre tingene sammen! Dog holder jeg på at barnet er godt beskyttet og kan holde varmen i sin tætte og slidstærke heldragt og godt tucket ind med tørklæder. Om mit barn så skal afprøve et airboard eller et motoriserede løbehjul er nok noget der mest kommer an på hvad der lige er muligt. Men i hvert så irriterer det mig lidt, at man ikke lejer segboards på samme måde som med løbehjul. Jeg har dog her fundet en guide til billige segboards, der burde være tilstrækkelig til hyggekørsel i gården eller baghaven! Alternativt kan man jo gå den hele gammeldags vej og lave en sæbekassebil. Det er faktisk ikke så svært, alt du skal bruge er understellet fra en brugt barnevogn med alle 4 hjul, nogle træplader eller lignende til at bedække sæbekassevognen, søm og skruer, nå ja og næsten indlysende men alligevel også noget at styre med. Sidst vi lavede vores egen sæbekassevogn benyttede vi for det ikke skal være løgn en gammel stang fra squatrack, som akkurat kunne anvendes som en form for rat til sæbekassebilen.


Så hvad skal det være – segboard, elektrisk løbehjul eller sæbekassevognen!

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *