På dansmoke.dk finder man de billigste e cigaretter

Gule tænder

Jeg har altid været ked af mine gule tænder, men jeg har aldrig rigtig vidst, hvorfor de var så gule. Da jeg var hos tandlægen sidst, spurgte jeg hende derfor. Hun spurgte mig, om jeg var ryger, og dertil svarede jeg selvfølgelig ja. Hun forklarede mig hertil, at røgen fra cigaretterne gik ind og nedbrød mine tænder langsomt. Hun syntes derfor, at jeg ville gøre klogt i at stoppe, hvis jeg nogensinde skulle have flotte tænder igen. Jeg sad tilbage i tandlægestolen helt målløs. Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle sige til hende. Da mit tandlægetjek var færdigt, smilede hun til mig, og jeg prøvede på ikke at smile igen. Nu var jeg meget flov over dem. De gule tænder var nemlig selvforskyldt. Jeg ville derfor straks stoppe med at ryge. Jeg ville ikke have gule tænder mere.
e cigarette

El-smøgen

Da jeg kom hjem fra tandlægen, besluttede jeg derfor at købe en el-smøg. Jeg havde hørt, at disse var en god erstatning, og de var ikke fyldt med giftige stoffer. Hvis jeg ikke tog meget fejl, kunne de derfor ikke gøre tænderne gule. Jeg gik straks ind på hjemmesiden www.dansmoke.dk, hvor jeg havde hørt, at de skulle have de billigste e cigaretter. Jeg bestilte derfor en af dem, og et par dage efter modtog jeg endelig pakken. Nu kunne jeg stoppe denne usunde vane en gang for alle. Det var dog svært at komme i gang, men el-smøgen var virkelig en god erstatning. Sommetider tog jeg mig selv i at sidde med den i munden, og ryge på den som var den en pibe. Dette mindede mig om min farfar i sin tid, da han altid sad i køkkenet med farmor og nød udsigten fra det lille vindue. Efter noget tid havde jeg kvittet cigaretterne fuldstændigt, og jeg kunne da tage til tandlægen og fortælle hende om min store bedrift.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *