Pillefyr og den gode musiksmag

Måske tænker du, hvad har pillefyr med god musiksmag at gøre? Ja, det forstår jeg, hvis du undrer dig. Forklaringen er, at personer der køber pillefyr har en tendens til at være gode til at investere. Hvis man investerer rigtigt i løbet af sit liv, får man tid og overskud til at sætte sig ind i sine hobbyer. Man får tid, fordi en god investering som pillefyr gør, at man begynder at spare penge, som igen giver en nyt syn på, hvad man skal prioritere.pillefyr Personligt har jeg haft tid til at købe musikabonnementer og bliver bedre til at udforske forskellige musikgenre. Måske er der ikke stor sammenhæng mellem pillefyr og musiksmag, men for mig har det en stor sammenhæng og betydning. For at vise hvilken betydning det har for mig, vil jeg fortælle, hvilken musik, jeg hører, når jeg sidder ved en pillefyr. Læs mere her http://q-pro.dk/pillefyr-stoker.htm.

 

Pillefyr og min egen gode musiksmag

Tidligere skrev jeg, at der var en sammenhæng mellem god musiksmag og pillefyr. Jeg vil her fortælle om min musiksmag, især når jeg sidder ved en pillefyr. Hver gang jeg sidder ved sådan en hører jeg Coldplay, og det giver mig en rigtig god og lang afslapning. Jeg tænker både at musikken er rigtig god, og at jeg sparer penge samtidig. Udover Coldplay hører jeg også MØ, for jeg synes, at hun er et talent, der er så vigtig, at dansk musik skal investere i hende. Lidt ligesom jeg har valgt at investere i et pillefyr. Det jeg mener med det er, at et pillefyr har så meget potentiale, at det begynder at åbne nye døre op for ejerne af det. Blandt andet fordi der spares rigtig mange penge, der både giver lyst og tid til at læse bøger og høre god musik foran sådan et.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *