Videre med coaching

Det sker tit, at der er nogle mennesker, der sidder fast i deres liv. Det er frygteligt, og det eneste vi kan gøre ved det, er sådan set bare at foreslå coaching. Det er sådan, at coaching nok er det bedst alternativ til at rådne op, og jeg vil da virkeligt også anbefale dig, at komme i gang med coaching. Det er ikke nogen dårlig ide, og når du først er begyndt at være dette, så kommer du jo virkeligt også til at indse, at jeg rent faktisk havde ret i, at coaching er effektivt. Det er svært ikke at se tallene i øjnene, og de viser jo tydeligt, at man virkeligt ikke har brug for coaching medmindre man virkeligt er i en nødsituation. Er man det, så er coaching også et sikkert valg til sidst. Du kan jo ikke være i tvivl om, at coaching virker, og det eneste der er dårligt ved coaching, er jo sådan set bare det er dyrt. Jeg har ikke råd til coaching, og det er da også derfor, at jeg ikke bruger det dagligt. Hvis jeg havde råd til coaching, så ville det ikke kun være til en nødsituation, og det er altid en god måde at komme ud af et problem.

Hjælp med coaching

Det er altså som om, at få sig en ekstra håndsrækning, og det er ligge en plan for hvad der skal gøres hvornår, sammen med en professionel er jo virkeligt fedt. Det er rart at mærke, hvordan man samme udretter noget. Jeg må da indrømme, at min store drøm en dag også er at arbejde med coaching. Jeg vil gerne hjælpe andre med det samme, som jeg er blevet hjulpet med, og derfor ved jeg, at jeg vil være god til coaching. Det er også derfor, at jeg lige nu er ved at tage uddannelsen, så jeg kan arbejde med coaching.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *